Keld Olsen

Hjemmeside / blog

Klassejubilæum

Klasssejubilæumssammenkomst efter 40 år.

Det startede med at Michael Thunberg samlede billeder fra sin “gamle” klasse i Østermarie Skole. Michael blev kontaktet af Lars Seerup, og der opstod den idé, at der skulle laves et jubilæum. Først var det meningen, at det skulle være for elever som var gået ud af 10ende klasse; men Lars Seerup syntes det skulle være efter 9ende, og så måtte det gå stærkt. Michael og Lars begyndte at samle adresser og kom i kontakt med Lone, der også havde lyst og tid til at hjælpe. Arbejdet gik på et tidspunkt i stå på grund af manglende oplysninger. Michael henvendte sig derfor til Østermarie Skole, som var meget behjælpelige med at lave en liste over elever fra vores 9ende klasse. Da adresselisten var komplet, sendte Michael breve ud til alle og opfordrede til nedsættelse af et festudvalg. Susanne, Mogens og Keld påtog sig opgaven som festudvalg.

Herefter blev det så besluttet, at lave et “klassejubilæumssammenkomst” i sommeren 2009 for elever fra 9. a 68-69 og 10. klasse 69-70, Østermarie Skole.

Arrangementet foregik d. 29/8 på Østermarie skole med rundvisning og efterfølgende en kop kaffe. Om aftenen mødtes vi på Mariehuset til en dejlig festaften. Arrangementet blev en meget stor succes med 19 fremmødte.

Billederne bliver beskyttet med kode. Har du glemt koden, vil jeg gerne sende den pr. mail.